Drie redenen waarom jij als professional bij HESIC aan de slag moet.

HESIC

Door:

Gepubliceerd op:

22/12/20

HESIC richt zich op finance en techniek. Het team van HESIC bestaat dan ook uit professionals op gebied van finance en techniek die hun steentje bijdragen bij verschillende opdrachtgevers verspreid door Nederland. Grote opdrachtgevers met complexe zaken waardoor je werk altijd uitdagend is.

#1 Werken aan diverse opdrachten

Door middel van detachering kun jij als professional werken aan diverse projecten. Vanuit HESIC zorgen wij dat jij bij een project aan de slag kunt die bij jouw wensen past. Samen kijken we naar wat je leuk vindt en wat er gevraagd wordt bij de opdrachtgevers. De projecten varieren ondere andere in complexiteit en de duur van het project. Het leuke aan detachering is dat je bij diverse opdrachtgevers een kijkje in de keuken kunt nemen.

#2 Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

HESIC vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt de ruimte om aan te geven waarin jij je wilt ontwikkelen en vanuit HESIC kijken we daarbij ook graag mee naar de mogelijkheden. De lijntjes naar het team van HESIC zijn kort en we vinden ook persoonlijk contact belangrijk. Bespreek je een onderwerp liever in een face tot face gesprek dan komen we graag naar je toe.

#3 Teamuitjes, borrels en cadeautjes

Als professional zit je niet altijd bij een collega van HESIC omdat de projecten bij diverse opdrachtgevers worden uitgevoerd. Maar we vinden het onderling contact wel erg belangrijk en staan graag stil bij bijzondere momenten zoals start of verlenging van een opdracht, je verjaardag of andere reden. En om elkaar ook op een informele manier elkaar een keer te spreken organiseren we meerdere keren per jaar een HESIC event. Gezellig onder het genot van een hapje en drankje even bijpraten en horen hoe het gaat.

Vacatures bij HESIC

Ben je benieuwd of HESIC jou aan de slag kan helpen op het gebied van finance of techniek? Bekijk dan onze vacatures.