HESIC en studievereniging ESV (Radboud Universiteit) gaan samenwerking aan

Ontwikkeling

Door:

Gepubliceerd op:

17/6/21

HESIC biedt financiële talenten van de toekomst graag een mooi, uitdagend en inhoudelijk programma aan om te groeien en te ontwikkelen.

Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met ESV, de Economische Studentenvereniging van Radboud Universiteit. Door gebruik te maken van de expertise van HESIC kunnen de studenten kennismaken met het bedrijfsleven. Denk hierbij aan sollicitatietrainingen, persoonlijke ontwikkeling en LinkedIn advies. Hierdoor worden de studenten al goed voorbereid op de praktijk in het bedrijfsleven.

Wat is er vervolgens na het afstuderen mooier om aan het HESIC Young Finance Program te beginnen en jezelf twee jaar lang vanuit een vast contract bij HESIC te ontwikkelen tot een inhoudelijk zeer goede financial middels financieel gerelateerde opdrachten bij onze opdrachtgevers (van techniek, industrie tot aan zorg en energie).

Uiteraard is het HESIC Young Finance Program voor elke afgestudeerde financial een zeer interessant programma om te volgen.

Wil je meer weten wat we voor jou na je afstuderen kunnen betekenen en wat het HESIC Young Finance Program inhoudt? Neem contact met ons op.