Kop koffie met een HESIC recruitment consultant

Door:

Gepubliceerd op:

22/12/20

Kennis maken met elkaar is fysiek toch altijd wat fijner en makkelijker dan digitaal. Hoewel we op dit moment in een bijzondere tijd leven zien we als HESIC toch weer de mogelijkheid om elkaar te leren kennen waarbij we elkaar kunnen aankijken zonder een computer- of telefoonscherm.

Bespreek je wensen voor een nieuwe uitdaging

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen voor een nieuwe uitdaging. Onder het genot van een kopje koffie vertel je onder andere je gewenste functie, je voorbeeld bedrijven waar je zou willen werken, aantal uren in de week en gewenst salaris. Uiteraard ben je vrij om te delen wat je wilt met betrekking tot je nieuwe uitdaigng.

We nemen je cv door

Om vooruit te kijken naar wat je nieuwe uitdaging wordt kijken we ook graag naar wat je in het verleden hebt gedaan. Welke opleiding(en) heb je gevolgd? Waar heb je gewerkt? Wat vond je wel leuk van je vorige banen? Wat vond je minder leuk van je vorige banen? Allemaal onderwerpen die we graag van je horen.

Vervolg afspraak maken

Na het kennismakingsgesprek maken we graag een vervolgafspraak met je. Hebben we al een concrete vacature voor je? Of wil je dat we op zoek gaan naar een nieuwe utidaging die nog niet in onze portfollio zit? En hoe snel ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wanneer hebben we weer contact? Dit spreken we het liefst aan het einde van het kennismakingsgesprek met je af zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

Een passende nieuwe uitdaging voor je gevonden

Hebben we een passende nieuwe uitdaging voor je gevonden dan laten we dat uiteraard weten. We spreken nog een keer af om je te helpen met het sollicitatieproces bij de opdrachtgever. Veel succes!

Vacatures bij HESIC

We drinken graag een kop koffie met je als je een passende vacature hebt gevonden op de website van HESIC. Maar we helpen je ook als je nog niet helemaal weet wat je volgende stap is of als je beschikbaar bent en zelf nog geen nieuwe opdrachtgever hebt. Een oriëntatiegesprek om te horen wat HESIC voor jou kan betekenen kan ook.

We komen naar jou toe

De recruitment consultants van HESIC zijn mobiel met een auto van de zaak. Daarom komen we graag naar jou toe en bespreken we af in een horecagelegenheid bij jou in de buurt. Hier kunnen we op ons gemak een kennismakingsgesprek voeren. Uiteraard op kosten van HESIC.

Kop koffie?

(of een ander drankje)

Bekijk onze vacatures in het vacatureportaal van HESIC. Direct contact opnemen mag uiteraard ook.

Email: info@hesic.nl
Mobiel Job Nijhoff: 06-83089820
Mobiel Vanessa Olderaan: 06-51865221