Solliciteren bij HESIC tijdens het coronavirus COVID 19

Door:

Gepubliceerd op:

22/12/20

Hoewel wij tijdens het Coronavirus COVID 19 onze zaak niet hoeven te sluiten zoals scholen, horeca en sportclubs, hebben de maatregelen wel degelijk impact op onze werkzaamheden. Daarom hieronder een overzicht van hoe wij te werk gaan t/m 6 april.

Solliciteren via vacatureportaal

Er kan gewoon gesolliciteerd worden via het vacatureportaal waar diverse vacatures op staan. We zijn dagelijks aan het werk waardoor de reacties ook dagelijks verwerkt worden. Je krijgt daarom ook binnen 24 uur reactie op je sollicitatie.

Intake na sollicitatie bij HESIC

Na je sollicitatie bekijken we je cv en geven we je een reactie op je sollicitatie door middel van e-mail en/of telefoon. Voor een intake na je sollicitatie prefereren we telefonisch contact. Zo kunnen we elkaar sneller en beter leren kennen binnen een korte periode.

Kennismakingsgesprek na intake

Normaal gesproken willen we bij een kennismakingsgesprek graag face to face met je in gesprek bij een horecagelegenheid bij jou in de buurt. Maar omdat dat nu niet kan vanwege het coronavirus COVID 19 hebben we ervoor gekozen om het kennismakingsgesprek plaats te laten vinden door middel van een Skype-gesprek of Facetime. Dit proberen we zoveel mogelijk te laten plaatsvinden direct na ons eerste telefonisch contact.

Voorstellen bij de opdrachtgever

Hebben we kennisgemaakt na je sollicitatie bij HESIC en blijk je een ideale match te zijn voor de openstaande vacature dan stellen we je graag voor bij de opdrachtgever. Uiteraard gaan we in overleg met de opdrachtgever over welke maatregelen zij hebben genomen tegen het coronavirus COVID 19 en wat voor invloed dat heeft op het sollicitatieproces. We houden je hiervan op de hoogte door middel van mail- of telefonisch contact.

Starten bij je nieuwe opdrachtgever

Mocht het zover komen dat je mag starten bij de nieuwe opdrachtgever dan zullen wij ervoor zorgen dat alles op tijd in orde is om daadwerkelijk te starten. Ook bij deze stap uiteraard alles in overleg met de opdrachtgever en jou om af te stemmen wanneer je kunt starten.

Vragen en of opmerkingen tijdens het coronavirus COVID 19 met betrekking tot solliciteren bij HESIC?

Mocht je vragen hebben over een vacature, het sollicitatieproces, het voorstelproces of andere zaken rondom het solliciteren bij HESIC? Dan zijn we dagelijks te bereiken via het telefoonnummer: 073-888 68 27 of mag je een e-mail sturen naar: info@hesic.nl