Technische bedrijven in Gelderland

Door:

Gepubliceerd op:

22/12/20

Werken in de techniek in Gelderland

Vanuit HESIC richten we ons naast Finance ook op Techniek. De focusprofielen waar we ons op richten zijn projectleider, planner en werkvoorbereider. Eén van onze focusgebieden is de provincie Gelderland. Verspreid over deze provincie zijn diverse technische bedrijven waar jij aan de slag kunt in een technische functie. In deze blog benoemen we vijf technische bedrijven in Gelderland.

Werken bij BAM Bouw en Techniek

BAM Bouw en Techniek is onderdeel van de Koninklijke BAM Groep dat in meerdere landen actief is. Met BAM Bouw en Techniek ligt de focus naast uitgebreide diensten op gebied van technische installaties ook op commerciële en technische ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken in Nederland. BAM Bouw en Techniek is innovatief en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De verschillende projecten die BAM Bouw en Techniek mag realiseren vraagt om verschillende expertises en functies. Met een landelijke dekking van kantoren en projecten is ook in Gelderland vraag naar diverse specialisten in de techniek.

Werken bij Royal Haskoning DHV

Royal Haskoning DHV is al meer dan 130 jaar actief als ingenieursbureau. Behalve in Nederland is Royal Haskoning DHV in 9 andere landen actief met projecten. Wereldwijd koploper in innovatie en duurzaamheid en meer dan 6000 specialisten in dienst. Voor de onderwerpen als water, transport, steden en industrie werkt Royal Haskoning DHV samen met partners, kennisinstellingen en klanten om deze onderwerpen toekomstbestendig te maken. Voor deze uiteenlopende projecten zijn diverse specialisten nodig om de projecten succesvol af te ronden.

Werken bij Tennet

Tennet is een van de grootste elektriciteitstransporteurs van Europa. Dagelijks zorgen zij voor elektricteit voor 41 miljoen eindgebruikers. Hier zorgen ze voor door gebruik van 23.000 kilometer hoogspanningskabels en inzet van 4.000 medewerkers. Tennet heeft de komende jaren veel projecten gepland staan waarbij innovatie centraal staat. Voor deze projecten zijn zij altijd op zoek naar verschillende professionals die hun expertise willen inzetten om de geplande innovatieve projecten succesvol af te ronden.

Werken bij Van Gelder Groep

Van Gelder Groep realiseert onder- en bovengrondse infrastructuur. Met 1.100 medewerkers actief in heel Nederland en zelfs over de grens. Bij van Gelder Groep werken ze in vaste teams, die constant meedenken met de opdrachtgever en in korte lijnen om de snelheid erin te houden. Ontwikkeling van de medewerker staat bij Van Gelder Groep hoog in het vaandel waardoor de loyaliteit van de medewerkers hoog is. Bij Van Gelder Groep hebben ze volop projecten waarvoor nieuwe medewerkers worden gezocht.

Werken bij Ziut/SPIE Infratechniek

Ziut is marktleider op gebied van openbare verlichting. Samen met partners zorgen zij ook voor camerabewaking, verkeersverlichting in breedste zin van het woord en smart city ontwikkeling. Ziut beheert ongeveer 1,3 miljoen lichtmasten en1.200 verkeersregelinstallaties. Dit doen ze met inzet van 600 medewerkers, 200 servicevoertuigen, 15 vrachtwagens en 50 hoogwerkers. Voor diverse projecten zoekt Ziut extra medewerkers die hun expertise op gebied van camerabewaking, verkeersverlichiting en smart city ontwikkelingen willen inzetten.