Verdien €1000,-- startpremie bij HESIC

Start bij HESIC en verdien €1000,-- startpremie

Door:

Gepubliceerd op:

22/12/20

Wil jij aan de slag binnen Finance of Techniek? Lijkt het je leuk om bij diverse opdrachtgevers een kijkje in de keuken te mogen nemen? Wil jij snel na je start al een extra centje verdienen? Solliciteer dan bij HESIC.

HESIC

HESIC is dé detacheerder uit Den Bosch op het gebied van Finance en Techniek. Met een netwerk aan diverse opdrachtgevers weet HESIC een passende baan voor jou te vinden. En vinden we niet binnen dit netwerk een passende baan voor jou? Dan gaat het HESIC recruitment team voor jou aan de slag om elders binnen Finance of Techniek match te verzorgen.

Beloning van €1000,--

Start jij via HESIC bij een opdrachtgever in de finance of techniek? Dan krijg jij, na 3 maanden fulltime werken, €1000,-- bruto extra. Dus kun jij extra geld wel gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwe tv, computer of om vakantie te gaan? Laat het ons weten.

Functies binnen Finance

HESIC heeft diverse opdrachtgevers binnen Finance. Functies die binnen deze sector en in de portefeuille van HESIC vallen zijn onder andere:

  • Financial controller
  • Business controller
  • Projectcontroller

Mocht je een finance gerelateerde functie zoeken die niet in het rijtje hierboven staat? Laat het ons weten dan gaan we voor jou op zoek naar een passende match.

Functies binnen Techniek

HESIC heeft daarnaast ook diverse opdrachtgevers in Techniek. Functies die in deze sector en binnen de portefeuille van HESIC vallen zijn:

  • Werkvoorbereider
  • Planner
  • Projectleider

Mocht je een techniek gerelateerde functie zoeken die niet in het rijtje hierboven staat? Ook dan kun je het laten weten zodat wij voor jou op zoek gaan naar een passende baan.

Bekijk de vacatures

Bekijk hier direct onze vacatures:

https://vacature.hesic.nl/