Ons team

Medewerkers met volledige toewijding.

Flexibel en persoonlijk

Het operationeel team van HESIC bestaat uit Vanessa Olderaan en Martin Evers. De partners van HESIC zijn Marcel van Schie en Peter Heemink.

Het operationeel team rijdt stad en land af om met kandidaten en opdrachtgevers in gesprek te gaan. Dit maakt HESIC flexibel, persoonlijk en zorgt voor makkelijke en snelle communicatie. Hieronder stellen we ons graag nog wat uitgebreider voor.

Recruitment Consultant

Vanessa Olderaan

Lees meer
Accountmanager

Martin Evers

Lees meer
Partner

Marcel van Schie

Lees meer
Partner

Peter Heemink

Lees meer
Recruitment Consultant

Vanessa Olderaan

Na mijn studie ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Deze branche biedt alles wat ik zoek, met name het ontzorgen en het zoeken naar de juiste uitdaging voor een kandidaat biedt mij iedere dag de passie die nodig is voor ons werk. Mensen gelukkig maken in het leven en de helpende hand bieden bij het verwezenlijken van ambities. Daar krijg ik energie van! En dat is precies wat ik mag doen bij HESIC. In gesprek met kandidaten om te ontdekken wat hen gelukkig maakt en hoe ik ervoor kan zorgen dat er een perfecte match ontstaat.

Naast de telefonische gesprekken voeren met kandidaten ontmoet ik hen ook op een afgesproken locatie en bezoek ik werkgevers waar onze professionals zitten. Ik richt me niet alleen op het ontdekken en ontmoeten van nieuwe professionals maar ik vind het ook belangrijk om een professional te helpen ontwikkelen en een vervolg stap te laten maken met HESIC als partner.

Accountmanager

Martin Evers

Na mijn afgeronde opleiding communicatie ben ik in 2008 de wereld van de commerciële arbeidsbemiddeling ingestapt. Met ruime ervaring binnen zowel werving & selectie, detachering en consultancy, voor zowel techneuten als financials, blijkt wel waarom HESIC en ik een zeer goede match zijn. Het beter maken van mensen, ze ontwikkelen, uitdagen en hen helpen het maximale uit zijn of haar carrière te halen, dat is waar ik energie van krijg. Daarnaast heb ik een natuurlijke nieuwsgierigheid naar allerlei bedrijven.

Zowel voor financials als techneuten gaan ontwikkelingen enorm hard. Denk hierbij aan digitalisering, robotisering en de steeds meer onbegrensde mogelijkheden dankzij alle ontwikkelingen. Uiteraard ga ik graag het gesprek met je aan om over deze onderdelen te sparren en te bespreken wat HESIC hierin voor jou kan betekenen.

Partner

Marcel van Schie

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik gaan werken als interim controller bij EIFFEL. In deze periode heb ik naast interim opdrachten bij uitdagende klanten tevens mijn post-doctorale studie tot RegisterController voltooid. In 2008 ruilde ik deze carrière in om als zelfstandig interim controller mijn werkzaamheden voort te zetten.

In de daarop volgende periode leerde ik Peter Heemink kennen en kwamen er diverse extra opdrachtverzoeken vanuit opdrachtgevers, die zowel een Financiële als een Technische achtergrond hadden. Hierop besloten Peter en ik om in 2015 HESIC op te richten.

Partner

Peter Heemink

Ik ben ruim tien jaar actief als interim finance professional. Mijn passie is de financiële performance verbeteren van ondernemingen, zowel MKB als grotere ondernemingen. De tijdsgeest waarin we nu zitten wordt gekend door transitie van nieuwe technieken versus een achtergrond van uitdagingen op elk gebied. Zowel privé als zakelijk word ik gedreven door het verbeteren waar je invloed hebt.

Het intrigeert me bestaande en nieuwe technieken te ontwikkelen en door te voeren met respect voor nieuwe generaties. Vanuit deze gedachte ben ik met Marcel HESIC begonnen om professionals met technische en financiële achtergrond mee te nemen in deze drive. Ik krijg energie van HESIC-professionals die onze klanten helpen in de drive hun doelstellingen te behalen.

Kom met ons in contact of solliciteer direct

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Finance of Techniek? Solliciteer dan op één van onze vacatures of kom met ons in contact via het contactformulier.