Ons team

Medewerkers met volledige toewijding.

Flexibel en persoonlijk

Het operationeel team van HESIC bestaat uit Vanessa Olderaan en Job Nijhoff. De partners van HESIC zijn Marcel van Schie en Peter Heemink.

Het operationeel team rijdt stad en land af om met kandidaten en opdrachtgevers in gesprek te gaan. Dit maakt HESIC flexibel, persoonlijk en zorgt voor makkelijke en snelle communicatie. Hieronder stellen we ons graag nog wat uitgebreider voor.

Recruitment Consultant

Vanessa Olderaan

Lees meer
Recruitment Consultant

Job Nijhoff

Lees meer
Partner

Marcel van Schie

Lees meer
Partner

Peter Heemink

Lees meer
Recruitment Consultant

Vanessa Olderaan

Na mijn studie ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Deze branche biedt alles wat ik zoek, met name het ontzorgen en het zoeken naar de juiste uitdaging voor een kandidaat biedt mij iedere dag de passie die nodig is voor ons werk. Mensen gelukkig maken in het leven en de helpende hand bieden bij het verwezenlijken van ambities. Daar krijg ik energie van! En dat is precies wat ik mag doen bij HESIC. In gesprek met kandidaten om te ontdekken wat hen gelukkig maakt en hoe ik ervoor kan zorgen dat er een perfecte match ontstaat.

Naast de telefonische gesprekken voeren met kandidaten ontmoet ik hen ook op een afgesproken locatie en bezoek ik werkgevers waar onze professionals zitten. Ik richt me niet alleen op het ontdekken en ontmoeten van nieuwe professionals maar ik vind het ook belangrijk om een professional te helpen ontwikkelen en een vervolg stap te laten maken met HESIC als partner.

Recruitment Consultant

Job Nijhoff

Als recruitment consultant bij HESIC is het voor mij de uitdaging om de juiste match te vinden tussen vraag en aanbod op financieel en technisch gebied. Daarnaast mag ik mijn creativiteit loslaten op de website en social media van HESIC. Sinds 2016 ben ik werkzaam in recruitment waarbij ik diverse functies zoals recruiter financiële dienstverlening, jobmarketeer, employer branding specialist en talent sourcer heb vervuld. In 2017 afgestudeerd aan deeltijd studie Commerciële Economie aan Avans Den Bosch.

Door de jaren heen geleerd dat marketing ook binnen deze branche steeds belangrijker is geworden. Nadenken over hoe je vacatures bij de juiste doelgroep krijgt en hoe je kunt laten zien hoe het is om ergens te werken, employer branding. Ben je als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen financieel of technisch gebied? Dan kom ik graag bij je langs.

Partner

Marcel van Schie

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik gaan werken als interim controller bij EIFFEL. In deze periode heb ik naast interim opdrachten bij uitdagende klanten tevens mijn post-doctorale studie tot RegisterController voltooid. In 2008 ruilde ik deze carrière in om als zelfstandig interim controller mijn werkzaamheden voort te zetten.

In de daarop volgende periode leerde ik Peter Heemink kennen en kwamen er diverse extra opdrachtverzoeken vanuit opdrachtgevers, die zowel een Financiële als een Technische achtergrond hadden. Hierop besloten Peter en ik om in 2015 HESIC op te richten.

Partner

Peter Heemink

Ik ben ruim tien jaar actief als interim finance professional. Mijn passie is de financiële performance verbeteren van ondernemingen, zowel MKB als grotere ondernemingen. De tijdsgeest waarin we nu zitten wordt gekend door transitie van nieuwe technieken versus een achtergrond van uitdagingen op elk gebied. Zowel privé als zakelijk word ik gedreven door het verbeteren waar je invloed hebt.

Het intrigeert me bestaande en nieuwe technieken te ontwikkelen en door te voeren met respect voor nieuwe generaties. Vanuit deze gedachte ben ik met Marcel HESIC begonnen om professionals met technische en financiële achtergrond mee te nemen in deze drive. Ik krijg energie van HESIC-professionals die onze klanten helpen in de drive hun doelstellingen te behalen.

Kom met ons in contact of solliciteer direct

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Finance of Techniek? Solliciteer dan op één van onze vacatures of kom met ons in contact via het contactformulier.