Ons team

Medewerkers met volledige toewijding.

Flexibel en persoonlijk

Het operationeel team van HESIC bestaat uit Vanessa Olderaan en Martin Evers. De partners van HESIC zijn Marcel van Schie en Peter Heemink.

Het operationeel team rijdt stad en land af om met kandidaten en opdrachtgevers in gesprek te gaan. Dit maakt HESIC flexibel, persoonlijk en zorgt voor makkelijke en snelle communicatie. Hieronder stellen we ons graag nog wat uitgebreider voor.

Partner

Marcel van Schie

Lees meer
Partner

Peter Heemink

Lees meer
Partner

Marcel van Schie

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik gaan werken als interim controller bij EIFFEL. In deze periode heb ik naast interim opdrachten bij uitdagende klanten tevens mijn post-doctorale studie tot RegisterController voltooid. In 2008 ruilde ik deze carrière in om als zelfstandig interim controller mijn werkzaamheden voort te zetten.

In de daarop volgende periode leerde ik Peter Heemink kennen en kwamen er diverse extra opdrachtverzoeken vanuit opdrachtgevers, die zowel een Financiële als een Technische achtergrond hadden. Hierop besloten Peter en ik om in 2015 HESIC op te richten.

Partner

Peter Heemink

Ik ben ruim tien jaar actief als interim finance professional. Mijn passie is de financiële performance verbeteren van ondernemingen, zowel MKB als grotere ondernemingen. De tijdsgeest waarin we nu zitten wordt gekend door transitie van nieuwe technieken versus een achtergrond van uitdagingen op elk gebied. Zowel privé als zakelijk word ik gedreven door het verbeteren waar je invloed hebt.

Het intrigeert me bestaande en nieuwe technieken te ontwikkelen en door te voeren met respect voor nieuwe generaties. Vanuit deze gedachte ben ik met Marcel HESIC begonnen om professionals met technische en financiële achtergrond mee te nemen in deze drive. Ik krijg energie van HESIC-professionals die onze klanten helpen in de drive hun doelstellingen te behalen.

Kom met ons in contact of solliciteer direct

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Finance of Techniek? Solliciteer dan op één van onze vacatures of kom met ons in contact via het contactformulier.