Wat doet HESIC?

Go for it! Denk in kansen en mogelijkheden, niet in risico's en beperkingen.

Dé organisatie voor uitdagende financiële en technische functies

Wij zijn HESIC! Dé experts op het gebied van bemiddelen binnen de disciplines Finance en Techniek. Inmiddels vijf jaar oud en bewezen sterk in bemiddeling van Finance- en Techniekprofessionals bij aansprekende opdrachtgevers. In 2015 opgericht door Marcel van Schie en Peter Heemink. In de afgelopen jaren een team opgericht van interim professionals, zeer ervaren recruiters en een accountmanager welke tezamen zorgen voor persoonlijk contact aan zowel de kandidaten- als klantenkant

Lange termijn relatie

Met ons ambitieus team willen we de komende jaren HESIC verder ontwikkelen en het team van interim professionals laten groeien. We richten ons op de lange termijn relatie en langdurige samenwerking met opdrachtgever en kandidaat. HESIC staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

We helpen je graag als persoon verder te ontwikkelen en vinden een goede werk-privé balans belangrijk. HESIC biedt geen standaard opleidingstrajecten aan maar biedt maatwerk per persoon en/of situatie.

Missie

HESIC is dé intermediair op het gebied van arbeidsbemiddeling in Finance en Techniek. Wij zetten middels verschillende detacheringsvormen de juiste persoon op de juiste plaats als perfecte match voor zowel professional als klant. Wij streven snel succes na voor zowel opdrachtgever als professional door persoonlijk contact, een flexibele mindset en een lange betrouwbare relatie. Deze aanpak in combinatie met ons ervaren recruitmentteam biedt ruime mogelijkheden om service op maat te bieden waardoor wij de beste match te maken.

Visie

De HESIC 100. Onze toekomst richt zich op 100 professionals met 100% balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Uitgegroeid van een lokaal Brabants bedrijf naar een landelijke speler. Wij vinden het hierbij belangrijk binding te hebben én te behouden met zowel opdrachtgever als professional. Wij willen ons onderscheiden van de massa door verrassend te zijn, buiten de gebaande paden te lopen en een thuis te bieden voor geschoold talent in Technische en Financiële richting. Dit bereiken wij door van elkaar te leren met humor, een glimlach en daadkracht.

Kom met ons in contact of solliciteer direct

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Finance of Techniek? Solliciteer dan op één van onze vacatures of kom met ons in contact via het contactformulier.