Onze diensten

Naast standaardoplossingen zijn wij goed in het vervullen van klantspecifieke wensen!

Wij MATCHEN vraag en aanbod

Zoek je een flexibele oplossing voor je personele vraagstuk? Heb je een tijdelijke kwantitatieve of kwalitatieve onderbezetting, of ben je op zoek naar een bepaald specialisme? HESIC richt zich met haar dienstverlening op bemiddeling van gekwalificeerd financieel en technisch personeel. Wij matchen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt met zorg én een persoonlijke touch.

Een maatwerkoplossing is altijd mogelijk

Ontdek welke vorm van onze dienstverlening het beste bij jouw vraag past. Heb je hulp nodig, een vraag of opmerking over onze diensten? Of zoek je financieel of technisch specialist? Neem dan contact met ons op. App of bel met één van onze medewerkers of stuur een mailtje. Contact opnemen via social media mag natuurlijk ook.

Een maatwerkoplossing voor je specifieke wensen is altijd mogelijk.

Detachering

Detachering is een oplossing voor de organisatie als er op een flexibele manier extra kennis of capaciteit benodigd is. Professionals van HESIC zijn goed opgeleid in een financiële of technische richting en worden voor een tijdelijke periode in uw organisatie ingezet. Wij zorgen voor de juiste match waardoor er snel resultaat geboekt wordt. Dit doen wij door goed te luisteren, de vraag te doorgronden en de keuze voor één van onze professionals nauwkeurig af te stemmen op jouw behoefte. Wij beschikken over een groot netwerk van professionals.

Detavast

Detavast is een combinatie van detachering en werving en selectie. Het is een detacheringsovereenkomst met overname. Detavast heeft als doel om een Finance of Techniek professional van HESIC na een periode van detachering bij de opdrachtgever vast in dienst te laten treden. Ook bij deze vorm zorgen wij voor de juiste match waardoor er snel resultaat geboekt wordt. Dit doen wij door goed te luisteren, de vraag te doorgronden en de keuze voor één van onze professionals nauwkeurig af te stemmen op jouw behoefte. De detacheringsperiode via HESIC duurt minimaal 12 maanden.

Werving & Selectie

Wij nemen jouw zoektocht naar goed personeel volledig uit handen. Wij regelen het selectietraject van A tot Z. Jij kiest voor Werving en Selectie door HESIC als je een vaste financiële of technische positie in wilt vullen. Recruitment is een vak, wij begrijpen dit vak en doen er alles aan om de juiste kandidaat aan je voor te stellen.

Kom met ons in contact of solliciteer direct

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Finance of Techniek? Solliciteer dan op één van onze vacatures of kom met ons in contact via het contactformulier.