Techniek

Zonder techniek staat alles stil.

We richten ons met name op de volgende functies

  • Projectleiders
  • Planners
  • Werkvoorbereiders

Groot geworden met de inzet van interim professionals en daarna steeds slimmer geworden. Nog altijd goed in flexibele capaciteit en minstens zo sterk in duurzame oplossingen. En dat met resultaatgarantie.

Wij lossen vraagstukken écht op. Door de kern van een uitdaging bloot te leggen en daar een slimme vorm van dienstverlening op te formuleren. Dat begint en eindigt bij onze mensen, versterkt door onze kennis van data. Human Powered Data Driven noemen we dat. Wij kiezen niet de gemakkelijkste weg, maar vinden de vraag achter de vraag. Zo zijn wij een solide partner op tactisch niveau en sparringpartner bij strategische vraagstukken.

Functies bij HESIC binnen Techniek

HESIC richt zich met name op de drie functies zijnde Projectleider, Planner en Werkvoorbereider. Deze functies worden binnen diverse branches uitgevoerd, zoals de bouw, industriële bedrijven, installatiebedrijven, etc. In deze functies kan er sprake zijn van een een overlap in taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Om een goed beeld te krijgen van deze functies worden zij onderstaand toegelicht.

Wat doet een Projectleider?

Projectleiders zijn verantwoordelijk voor een project of een deel van een project. De keuze hierin is afhankelijk van de grootte van het project in tijd en budget. Een Projectleider is onder andere verantwoordelijk voor de projectplanning, aansturen van het projectteam, het bewaken van de voortgang van projecten en het organiseren van de uitvoering van het project. Daarnaast houdt een Projectleider de projectrisico’s in de gaten en draagt zorg voor draagvlak bij stakeholders.

Wat doet een Planner?

Een Planner kan als onderdeel zijn opgenomen binnen de functie van werkvoorbereider, maar kan ook als separate functie zijn gepositioneerd. Een Planner is verantwoordelijk voor detailplanning en voortgang daarop binnen een technisch project.

Taken die een Planner uitvoert zijn, onder andere het vaststellen van het benodigd aantal arbeidsuren, het maken van een werkrooster, zorgen voor de juiste vergunningen, materiaalinkoop, opstellen van werkinstructies en het onderhouden van contact met opdrachtgevers en leveranciers.

Wat doet een Werkvoorbereider?


Een Werkvoorbereider is een functie met een breed takenpakket binnen de technische branche. Zo is de Werkvoorbereider verantwoordelijk voor planningen, werkinstructies, inkoop van materialen en het maken van werktekeningen. De Werkvoorbereider zorgt voor het calculeren, ondersteunen en voorbereiden van alle werkzaamheden die bij een technisch project komen kijken.

In deze rol kun je je ook nog verder specialiseren op bijvoorbeeld het gebied van infra, bouwkunde, elektrotechniek en/of telecom.

Kom met ons in contact of solliciteer direct

Heb je een vraag of opmerking over onze diensten? Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Finance of Techniek? Solliciteer dan op één van onze vacatures of kom met ons in contact via het contactformulier.